KOOR NODIG?

U zoekt eens wat anders voor uw evenement, gebeurtenis, goede doel, happening, viering,….? Projectkoor ‘Musica Nova’ kan jullie momenteel 3 mooie projecten aanbieden.

Met dit project bieden we jullie een zeer mooi gevarieerd programma van een klein uur. De leidraad binnen dit concert is muziek geschreven op teksten van Shakespeare. Sommige stukken zijn a capella (= zonder begeleiding) , andere worden begeleid met piano en contrabas. Indien nodig kan dit programma naar wens aangepast of ingekort worden. Onlangs hebben we dit programma gebracht in de spiegelzaal van het Paleis op de Meir in Antwerpen… onnodig te zeggen dat het door het publiek erg gesmaakt werd!

 

Concert met pianist, koor, dirigent en contrabassist.

Shake-sp-EAR-e

1

Concert met strijkorkest, koor en sopraan solo van Kim André Arnesen. Een werk dat gecomponeerd werd in 2016. Het thema van dit werk is momenteel zeer actueel: het gaat over de hebzucht van de mens en de natuur die hieronder te lijden heeft. Heel mooie en soms wat mediterende muziek.

 

Concert met strijkorkest + piano, koor, dirigent en sopraan solo.

The wound in the water

2

Willen jullie rond de Kerstperiode een gezellig samenzijn organiseren, dan kan Musica Nova een heel stemmig Kerstconcert aanbieden. Uit ervaring weten we dat hierbij het publiek kunnen meenemen naar een tijd van bezinning, tevens een mooie aanloop naar de feestdagen. Het programma van dit concert kan steeds gevarieerd worden met gekende of minder gekende pareltjes.

 

Concert met koor, dirigent en eventueel orgel-of pianobegeleiding

Kerstconcert

3

Interesse of meer info nodig? Neem dan met ons contact op.

 

Indien jullie zélf een idee hebben over een bepaald werk, project of thema dat je altijd al eens wou organiseren, kan je dit zeker met ons bespreken. We zullen dan samen creatief omgaan met jullie vraag om een mooi programma samen te stellen.

KLIK HIER OM CONTACT OP TE NEMEN

Beluister hier Kyrie uit het Requiem van W.A. Mozart, uitgevoerd door het gemengd koor Musica Nova uit Boom, Ty Zeeuws Kamerorkest en historisch koperblazersensemble, onder de leiding van Jeroen Keymeulen.